Om mig

_MG_6475

Mitt namn är Caroline, jag är sjutton år gammal och mäter 170cm över hästryggen om jag skulle stå på den.
Jag har tidigare pluggat samhällsvetenskap på vasaskolan här i Gävle där jag bor, men jag gick klart ettan och började sedan om. Nu går jag istället hästhållning på realgymnasiet och här stormtrivs jag!
I skolan lär jag mig massvis om djur, framförallt hästar, och det är något jag aldrig riktigt kan få nog av. Mitt favoritområde är etologi (läran om djurs beteende), och min absolut största dröm är att ta en masterexamenen i just etologi. Om jag vågar det vet jag inte riktigt än, det känns nästan overkligt stort.

Här i huset beläget ganska nära havet bor jag, min familj, en skock yra höns, två katter och två råttor. Mer om råttorna kommer det säkerligen skrivas, för dom är en stor glädjekälla i min vardag!
Mina största intressen är fotografi, smink och givetvis hästar. Nu för tiden är jag mestadels på GRS där min delfoderhäst Emil står, men jag är också en dag i veckan i ett annat stall där jag matas med lärdomar inför hästskötarexamen.
Trots att jag ofta möter supersnygga tävlingshästar i min vardag så är det ändå travare som får mitt hjärta att vekna. Det bara finns någonting speciellt där inne som gör att jag vill ta med mig dom hem, nästan allihop! Däremot tror jag inte att jag kommer ha en till travare eftersom att jag inte anser mig ha tillräckligt med kunskap för det ännu.

Har ni några frågor om vad som helst så får ni gärna slänga iväg en kommentar!