Minihästar är livet

Den här helgen har varit en av de roligaste på länge! Jag har haft fruktansvärt ont i ryggslutet på grund av avramlingen och därav gått omkring som en stelopererad, men det spelar ingen roll alls faktiskt när man får vara i stallet. Jag har varit hästvakt åt Indy (C-ponny), Bryan och Rally (miniatyrhästar). Helt fantastiskt!
Jag älskar verkligen ponnys, någonting jag säkerligen har nämnt flera gånger tidigare haha. Men det är något visst med deras lite världsvana uppsyn, trots att de knappt har satt sin hov utanför stallet. De bara vet bäst helt enkelt, precis som med katter.

Suget efter att skaffa egen minihäst är stort, det vore så fruktansvärt kul att träna frihetsdressyr och köra en del. Längtar efter att få utveckla mig själv inom hästkommunikation, det är ju det jag är bra på och det jag vill syssla med mest. Men vi får se, jag och mor har kikat på två stycken som verkar högst lovande… 😉
IMG_3843Hej min skärm är felkalibrerad, alla bilder blir pr*tt men vad gör väl det

2 kommentarer

  1. Haha, va kul! Du skriver att du gått omkring som stelopererad och sen skött minihästar, den kombinationen fick det nästas att värka i mitt ryggslut :)! Men du har väl fått bra stretchning då i alla fall, och hästarna får ju oss att glömma värk och sånt :). De där minsta är ju så söta! Jag hälsade på en shettis i hage igår, ryktade lite, men oj, när man skulle nå in under magen på honom, vilken stretchning :)! Härligt med hästkontakt!

    1. Haha ja, stretchning blev det allt! 😉 Om jag inte ska sela brukar jag fuska och inte titta när jag borstar under magen haha, annars får man nästan lägga sig på rygg för att se hur rent det blir därunder. Skulle kanske lära dom att ligga med magen upp i vädret så att man kan borsta problemfritt haha?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *