Motivation på topp

Äntligen är jag här igen! Vi åkte till stugan i Fågelsundet i torsdags, där är internetuppkopplingen så gott som obefintlig och jag kände att jag behövde några datorfria dagar så jag tog ledigt helt enkelt. Skönt! 
För det mesta har jag suttit limmad vid tvn i helgen, åtminstone de dagar som det har sänts ifrån tävlingarna i Göteborg. När jag ser de vältrimmade ekipagen kanjag inte låta bli att få en blandad känsla av att jag är på en potatis nivå, och att jag kanske skulle satsa elit-nivå. Men, potatisnivån är nog det som passar mig bäst.

Som alla hästlösa ryttare (I guess) gör i dessa lägen där man känner brinnande motivation, så vände jag mig snabbt till hästnet. Jag har kollat igenom otaliga annonser och sett ett flertal fantastiska hästar som förmodligen skulle passa mig utmärkt. Lika många gånger som jag har hittat en bra häst, lika många gånger har jag funderat över hur mycket pengar man får om man säljer sin själ. För annars vet jag inte hur jag skulle få ihop så mycket pengar som krävs, inte förrän jag har fått jobb och levt på nudlar i ett par år.

Igår klev jag upp tidigt på morgonen och ställde mig i duschen för att drömskt föreställa mig hur det var jag som svävade fram på en atletisk häst som snyggt bar upp sig med stolthet. Jag hann så långt som till att jag gjorde en fantastisk galoppiruett innan mina drömmar abrupt avbröts av ett långt krasande ljud.
Det hände igen. Jag har fått nackspärr! Ve och fasa, döden är kommen! Jovist att jag är en drama queen, men den här gången trodde jag faktiskt för en sekund att nacken hade gått av. Ylande stod jag i duschen, alldeles ynklig, tills min pojkvän räddade mig och duschade av mig som om jag vore en 90-årig gammal tant.
Då tänkte jag att det kanske är bäst om jag inte blir en elitryttare, med tanke på att min nacke inte ens klarar av en tunn kudde i några nätter.

Så här har ni mig, den aspirerande elitryttaren som stoppades av en 5cm tunn kudde.

 

IMG_3623

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *