På äventyr med klassen

Igår var det full rulle så jag han tyvärr inte blogga men nu är jag back on track!
Jag har den extrema lyxen att ha lektionerna med  skolan på samma klubb där Emil står, det är så sjukt mysigt. Man känner sig så hemma på något vis, bland det bästa är småtjejerna som troget sköter ponnyer och diskuterar allt möjligt hästrelaterat. Härom dagen hörde jag en tjej säga att ”så tråkigt som det är att gå i skolan, så kul är det att vara i stallet” samtidigt som hon skottade kiss ur en spilta. Vuxna som gnäller på ”dagens ungdom”, hallå!

I morse for hela klassen, inklusive me myself and I, till Skogslotten i Norrköping. Vi kommer vara här i tre dagar för att ta förarbevis för terränghjuling, sjukt kul faktiskt! Idag har vi kört traktor och bortsett ifrån den gången jag nästan backade av banan så gick det ju bra. 😉
När det kör ihop sig i skallen på mig så blir det verkligen totalstopp och jag gör verkligen bara mer och mer fel, det var kaos haha! Men gången efter överlevde jag i alla fall, så jag är allt som allt nöjd och hoppas att jag inte bedöms som trafikfarlig.

IMG_3445

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *