Svampcarro

Idag for jag och Elin äntligen till ryttarstugan för att leta efter ridhjälmar och kolla på deras outlet.
Tyvärr har jag däremot ett huvud likt Jimmy Newtons (okej, nej men ni fattar) och måste ha hjälmar i storlek 60-61 vilket knappt fanns. Bara en modell fanns inne just nu, och när jag provade den så såg jag ut ungefär såhär:

En svamp helt enkelt. Visserligen ganska söt för att vara en svamp, men ändå. Det såg verkligen helt sjukt ut haha!
Så jag får helt enkelt vänta tills Shamshieldhjälmen kommer in i större storlek, men det kommer förmodligen se lika lustigt ut. Men vad vore stallet utan att man ser lite ful ut? Det får det faktiskt vara värt. 🙂
Om någon läsare också råkar ha ett enormt huvud så får ni gärna tipsa om godkända hjälmar!

Det absolut bästa med att åka till ryttarstugan är inte deras supersnygga ridkläder, utan den här lilla sötnosen och co:
12822968_10204395502206477_798352114_o

You may also like

5 kommentarer

  1. Låter bekant det där… Har hjälm 60 och gillar inte att se mig själv i spegeln när jag har den på :). Men det där glömmer man ju när man har hästar i närheten så det spelar ingen roll! Ha det gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *