Tävlingsdags

IMG_2045
Ännu en lördag, ännu en helt fantastisk dag ute i stall nr 2! 

Idag blev uppgiften att grooma Roland inför morgondagens tävling, jag hann däremot bara med att duscha honom men det var ett stort projekt i sig. Roland är nämligen skimmel och hatar därför att bli ren.
Han stod på bakbenen och sparkade protesterande omkring sig medan jag försökte träffa honom med vattenstrålen. Som vi alla hästmänniskor vet, så blev jag på något vänster blötast.
Men snygg blev han i slutändan, trots att huvudet fick förbli otvättat!

Att vara med tävlingshästar dagen innan tävling är oerhört roligt. Dels för att det är kul att se hästarna förvandlas till sina snyggaste jag, men också för att det är spännande att se deras dagsform och utifrån det försöka lista ut hur morgondagen kommer se ut. Sedan kan jag inte låta bli att riktigt insupa allt jag lär mig, och göra allt i min makt för att förbereda mig inför de tävlingar jag förhoppningsvis kommer delta i själv så småningom.

Imorgon kommer förresten ett blogginlägg om mig, håll utkik!

You may also like

4 kommentarer

  1. Hahah usch för stirrväder i duschspiltan, blivit så bortskämd de senaste åren och enbart behövt duscha travare i träning, med tanke på att bli duschad är daglig basis för dem är det en ren fröjd cx

  2. Hahaha det är så typiskt att skimmlar gör livet svårt för en när man försöker få bort pissfläckar m.m..
    Roligt med en till aktiv på horselife, välkommen till oss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *