Äntligen här

IMG_2609

 

Äntligen kan jag börja blogga på den här nya portalen, och gud vad jag har längtat! Min senaste blogg förföll under mitt eget tekniska (icke)kunnande, jag skulle byta bloggdesign and it was a disaster. Varken jag eller min kodningskunniga partner orkade, eller lyckades listade ut vad felet var så vi gav upp helt enkelt.
Min blogg låg i ruiner, och jag saknade den faktiskt en hel del.
Men nuså, nu är jag här istället! På bloggportalen horselife.nu, där saker är betydligt lättare och där jag alltid kan förlita mig på att Nea har något tips angående de katastrofer jag försätter mig i.

Välkomna ni nya bloggläsare, jag hoppas att ni gillar bloggens utseende trots mitt teknik-handikapp!
Här kommer ni få följa mig i vardagsliv såväl som hästliv. Vad gäller hästlivet så handlar det för det mesta om den rödhåriga, lugglösa pållen ni kan se på bilden ovan. Emil heter han, och är en 20-årig gubbe pensionerad ifrån ridskolan. Emil och jag tragglar dressyr på lekis-nivå (vilket inte är hans fel) och jämfotaskuttar oss iväg på uteritter.
Sen pluggar jag också hästhållning, men siktar på att långt in i framtiden ta en masterexamen i etologi. Hur det går återstår att se, jag vågar knappt hoppas på att jag faktiskt klarar det.
Sen finns ju alltid drömmen om en egen häst, såklart. Om något år kanske det händer, kanskekanskekanske.

Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna leverera läsvärda inlägg som faller er i smaken, och att jag i samma veva hittar massor utav bloggar att följa jag med. Så lämna en litet kommentar här nedanför, så att jag kan hitta in hos er! ❤

 

You may also like

10 kommentarer

 1. Kul! Jag är också här nu – har inte hunnit mer än några mobilinlägg men ska fixa lite mer med bloggen ikväll tänkte jag! 🙂

  (bloggade tidigare på nouw.com/evieastrom )

 2. Kul att du är igång!
  Jag ska se om jag kan fixa så man kan ha en header i detta temat… Har en egen testblogg på sajten som jag leker omkring med och anpassar och sådär. Men säg bara till om du har några funderingar! 🙂
  Kram!

  / Admin Linnea

  1. Jag tror man kan ha en header till det här temat faktiskt, bara jag som inte hunnit fixa något än haha 🙂
   Men det vore toppen om man kanske kunde ändra färg eller någonting så inte allas ser likadana ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *